3.16.2011

Urban

Sydney! Suurlinn! Vauuuu
Suurlinn tervitas mind kylma ilmaga. Kraade on napikalt 25, on pilvine ja tuuline ja tipsid vihma. Mul on kylm! Piinlik on hambaid plagistada ja viriseda aga kolmekymnest kahekymneviieni on vahe vahel ja ma t6esti kylmetan. Lisaks jumaldavad nad siin hullumoodi 6hukonditsioneere. Ja ikka p6hja!
Kylmkapi temperatuuril yhistransport ja toidupoed on v2ljakutse!

Kui uued ja puhtad autod! Kui palju valgeid inimesi, kui siledad, aukudeta ja poritud teed, kui moodsad kodanikud! Milised suurep2rased kohvikud, silme eest l2heb kirjuks milline toiduvalik, milline gurmee! K6ik see v2rske ja tervislik ja kogu maailma ko;o;k on letis. Vali mida iganes!
Ja MILLINE internet!!! Kiire nagu vormel!
Olen nii sillas, et peaaegu selilili! :)


Uhhh peale aastast lihtsat elu saartel olen taasavastamas urbanismi! :) Ja t2itsa 2ge on!

Majutun Jaanuse sofal. Jaanus teab kuidas virulast r66mustada ning minu esimesel 6htul oli menyys pelmeenid. Hapukoorega! Kui maitsev!!! :)








Suurlinna elu nautimas. Hommikukohvi bangbangis. See on petukas pilt, sest ma ei joo ju ometigi kohvi!!! Ja kui Mutt mu blogi loeks, siis ta teaks, kui haneks ta tõmmatud on :)


Reedel tunnetasin suurlinna vaibe tagasihoidlikult, laup2eval k6vah22lselt otse laivis!
Sydney Future Music festivalil! Mitu lava, suured nimed, tohutud k6larid, pikad vetsusabad, kymned tuhanded muusikahuvilied ja kehade liikumine, kätega vehkimine heade rytmide saatel.



Liiga palju





Kuulusime arvatavasti Jaanusega selle 2 protsendi kontserdipubliku hulka, kes ei olnud tarvitanud meelemürke..
Kui laialt levinud ja tavaline on siinpool maakera narkootikumid on kohati yllatav. Teiseldatavad sinised vetsuputkad (mis on kõikjal maailmas samasugused) olid puhtad, kraaniga ja kubisesid pisikestest tyhjadest kilekottidest.
Peaesineja Chemical brothers oli super!
N2gin 2ra ka Kesha, olles arvatavasti vanim publik. Jaanus seisis tylpinud n2oga minu k6rval, k6rvaklapid peas oma muusikat eelistades... Tuleb tunnistada - kontserdil ei venitanud v2lja.



Liiga v2he

Veel meeldis DJ Leftfield, DJ Sven V2th, Pendulum, Mark Ronson
Ja veel meeldis saksap2rane hotdog saksavorsti ja hapukapsaga!!! Inimesed, hapukapsas! Seisin seal katla juures ja lihtsalt nuusutasin...... mmmmmm... ila jooksmas

Pyhap2eval oli p2ike! Ja taaskohtumine Rauli ja Tiinaga. Ning nende paadiga.
Suurep2rane ilm Darling harbouril purjetamiseks. Oli tore pyhap2ev! Vein, head so;o;gid, tore seltskond.
Vette hypates karjatasin. Tsiiiisas!! Hirmus kylm!!! Troopika on mind lootuseltult 2ra hellitanud!

Siinkohal v6in ka moepolitsei kohustusi t2ita ja eesti rahvast suurlinna moetuultega lahkelt kurssi viia.
P2ise p2eva patseerivad t2navatel kiirel sammul triigitud ja s2titud viisakad soliidsed kontoriinimesed.
6htul ja n2dalavahetusel aga l2heb asi k2est 2ra.
Naised. Palju l6hutud teksapykse. K6igil, no tõesti nagu kõik oleks ühest uksest tänavale astunud, on jalas v2ga lyhikesed pyksid,OLENEMATA kintsu j2medusest ja siledusest.



Kõige popim on teksa. Katki rebitud teksased, narmastega. Võib ka igav ühevärviline ja lillelise mustriga jääd moodsaks!

Noormehed. Ka lyhikesed pyksid. P6lv on v2ljas. Tavaliselt yhev2rviline, lumepesuteksa on tagasi. Pässa poe joodiku stiilis maika, Miami Vice p2ikseprillid (must ruulis, julgematel värvilised), pööningukorrusel on tegija lokkis pikk tukk, küljed, pange nüüd tähele, on lühikesed! Jalga paelteta kerged susstennised. Ja jumala eest, ei mingeid erandeid!

***********************************************************************************
Nii t2naseks olen siis n2dalakese suurlinna nuusutanud.
Kuna Swedbank kaart on mul aegunud ja uue kaardi saamine endiselt protsessis (hoian ennast tagasi ja ei hakka suurpanka laimama), jalutasin kohalikku palngakontorisse, et Austraalia pangakaart vormistada.
SElgus, et pangakaardi tegemine on siin lihtsam kui k6nekaardi registreerimine! No t6esti! Vodafone viisakas ja sõbralik automaatvastaja nimega Laura ei ärritu, on kannatlik ja tahab teada sinust absoluutselt k6ike, alustades sugust ja l6petades esimese sekskogemusega.

Sydneys olen treffanud oma Vanuatu s6bra Daniga, kes suurlinna v2isas, oma Fiji surfiguru Godfreyga kes lubas surfama viia.
Yhel 6htul istusin Itaalia restoranis paljude blondide eesti tytarlastega. Oli j2llegi huvitav kogemus.

Muidu poleks ju elul vigagi. Sydney on oma vene poe, kus laes punane lühter, suurte parkide ja super randadega igati vinge!
Aga no ilm tõmbab suunurgad alla. Stabiilselt halb! Ja paranemist ses osas kahjuks ei lubata :(



No comments:

Post a Comment