7.12.2010

Jääzzzzz

Igal pühapäeval tuuakse pisut kultuuri koju kätte. Hotellis Pearl mängib kohalik punt head jazzi.


                                                                Jazzi kuulama  :)

Sel pühapäeval istusin ühes lauas Pacific Harbouri tähtsatega. Nende hulgas päris printsess! 

Adi Cakau, nii kutsuvad teda kõik, kuulub Tonga kuningaperre. Adi (hääldus Andi) tähendab fiji keeles printess. Adiga suheldes on mõned reeglid, nagu õpetas minu 7o aastane asendusema Shanti. Näiteks ei tohi kunagi käija tema ees.
Printsess on üks minu lemmikuid prouasid! Eeldan, et ta on harjunud teatud etiketi järgimisega teda ümbritsevate inimeste poolt, samas on ta üks asoluutselt ladnamaid ja mõnusamaid tüüpe.
Tugeva kehaehitusega tugev persoon, alati maitsekalt riides, intelligentne, avatud maailmavaatega ja suurepärase huumoriga! Kadri, vastupidiselt Sinule kulllake, ei kanna ta krooni. Seeeest lehvik on tal vägagi maitsekas ja edev.

Adi on ka suurepärane lugude jutustaja.
Üks minu lemmiklugusid on see, kuidas u 55 aastane proua läbi Ameerika lennujaama koju naaseb. Tülpinud turvatöötaja vuristab ette uued turvareeglid, millest kõigest peab vaene lennureisi ette võtnud inimene loobuma. „Püksirihm, jakk, ehted, kingad, aluspüksid” Adi kohmetus. „Mida jõledad turvareeglid! Ma kahtlen, et te peale 11 tunnist lennureisi minu alukaid näha tahate!” No jah, ega tegelt ei soovitudki proua trussikuid näha, ta kuulis 
valesti :)
Teiste seas oli kohal oli ka Alec Boldwini teisik. 60 kandis sharmante kuldketiga mees, palja jala otsas nahkking ning otsaette kirjutatud- pappi jalaga segada. 


Jazz lõppes, seltskond jäi suure laua ümber lobisema. Suur laud, jutud tähtsatest persoonidest. Õudsalt igav oli! Adi nalju polnud kuulda, viisakuse pärast naersin kaasa nagu tohman. Keegi tööd ka ei pakkunud. Kui lõpuks minema sai, olid naeratuse lihased krampis.








Täna hommikul sai vara tõustud, koos päiksetõusuga mööda randa Uprisingu baari jalutatud, kaasa elatud jalgpallile, nihverdatud hotelli hommikulauast paar saiakest alla ja kaotatud kihlvedu.
Tänu hollandlaste muidu nii heale mängule, mis kahju küll MMi võitu kaasa ei toonud, kaotasin kihlveo! Vedasin kohaliku surfiguruga kihla. Kui võidab Hispaania, teen mina pannikad (kuhja), kui Holland, saan paar tasuta surfitundi.



1 comment:

  1. Nähh, oleksid võinud ikka kaheksajalg Pauli ennustust tõsiselt võtta, olks surfamine selge:))

    ReplyDelete