10.05.2010

Plaaniks Samoa

Preili plaanitus elus on tekkinud plaan! :)
Lennupilet Samoale bronnitud!
www.samoa.travel n2eb neid ilusaid turismikataloogi mesimagusaid pilte ka.
Samoa sai valituks üsna proosalisel põhjusel, valikust k6ige odavam sihtkoht.
Air Pacifucul k2imas kampaania, edasi-tagasi pilet umbes 3500 krooni. Pidi ilus koht olema, l2hen vaatan yle.
Suured t2nud s6ber Liisile abi eest! Miskip2rast ei aksepteeri Air Pacific juba teist korda minu krediitkaarti. Tonga-Fidzi marsuudil andis abistava s6brak2e herr Jaanus Sydneyst :))

Pyhap2eval (v2gagi viimasel p2eval) lendan, j22n n2dalaks.
Samoa on 10 saarest koosnev saartegrupp Vaikse ookeani sydames, Fidzist m2ne tunni lennu kaugusel. Lennukile astun pyhap2eval, kohale j6uan laup2eval. Tagasilennuga kaotan p2eva. See ongi mystika ;) Ajavo:o:nd trikitab :)

Esialgu tundus see ettev6tmine rahanappuse perioodil pillamisena. Nyyd aga n2en vaid postiivset kylge- p6nev on j2lle kott pakkida (kaasa v6tan snorgeldamise asjad, p2fkad, 2 kleiti, dressika, seekord ka hambaharja ja puhtad trussikud.. eee ja rohkem polegi ju vaja). V6imalus n2ha veel yhte kaunist okeaania paradiisisaart. Nii et olen p6nevil!

Liisi r22kis, kuidas poja Luks n2itas Kalamaja agulis minu t2navale, et n2e, siin peaks ju Karin elama. Ja kui veider oli m6elda, et Karin elab ju hetkel hoopis teispool maakerera.
"Viisatrikiga" Samoasse saan Euroopaopa liidu passi j2rjekordse templi, mis annab v6imaluse Fijil elu nautida veebruari keskpaigani. Lisaks 4 kuud turismiviisat!
Otsustasin veel siinkandis ringi tuuseldada. Ja ehk n2kkab ka m6ni to:o:ots leida.

No comments:

Post a Comment